432929-PE8C7L-705
Betrouwbaar schoonmaak bedrijf

Het is belangrijk dat uw bedrijfspand of woning met enige regelmaat goed wordt schoongemaakt. Als uw pand ontzettend vies is, zullen bezoekers dit absoluut ook zien. Dit kan u (potentiële) klanten of zakenpartners kosten. Ook als particulier wilt u echter altijd dat uw woning schoon is. Een hygiënische werk- en leefomgeving is ontzettend belangrijk. Wilt u de schoonmaak uitbesteden aan een professional? Dan is GEBA Reinigingsdiensten een betrouwbaar schoonmaak bedrijf dat u graag van dienst is. Wij hebben veel ervaring en bieden verschillende reinigingsdiensten aan. Indien gewenst, kunnen we uw pand volledig reinigen. Hieronder leest u welke diensten we aanbieden en waarom u het best voor GEBA kunt kiezen.

Een betrouwbaar en betaalbaar schoonmaak bedrijf inhuren

Als u een schoonmaakbedrijf inhuurt, is het belangrijk dat u ook met een betrouwbaar schoonmaak bedrijf te maken. U wilt als eigenaar van het pand niet continu hoeven te controleren of er wel grondig genoeg schoongemaakt is. Kiest u voor GEBA Reinigingsdienst, dan kunt u er zeker van zijn dat alles spic en span wordt. Wij werken met professionele middelen en materialen. Bovendien kent ons personeel alle kneepjes van het vak en streven we iedere keer weer naar een prachtig eindresultaat. Wij nemen ons werk serieus en dus kunt u zeker zijn van een schoon pand zodra wij zijn geweest.

Een milieuvriendelijk en betrouwbaar schoonmaak bedrijf

Bij GEBA Reinigingsdienst vinden we ook het milieu zeer belangrijk. Om deze reden werken we het liefst niet met schadelijke chemicaliën. Als het mogelijk is, zullen we schoonmaaktechnieken gebruiken waarbij geen chemicaliën gebruikt hoeven te worden. Zo kunnen we in het geval van gevelreiniging bijvoorbeeld zandstralen of de hogedrukreiniger gebruiken. Als we echt niet anders kunnen dan chemicaliën gebruiken, blijven we rekening houden met het milieu. We kiezen dan schoonmaakmiddelen die zo min mogelijk schade aanrichten aan het milieu.

Als betrouwbaar schoonmaak bedrijf hechten we bovendien veel waarde aan veiligheid en gezondheid. Dat is een van de redenen dat al onze werknemers goed worden opgeleid. Een hogedrukreiniger is gevaarlijk als deze niet op de juiste manier wordt gebruikt. Bovendien kan reinigen met de verkeerde middelen bijvoorbeeld schade veroorzaken aan de luchtwegen. Omdat wij gezondheid, veiligheid en milieu zeer belangrijk vinden, werken we dus alleen met de veiligste middelen en leiden we ons personeel goed op.

Onze vakmensen leveren prachtige resultaten

Ons personeel is dus goed opgeleid en bovendien gebruiken we de beste middelen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat we veilig te werk gaan. Daardoor kunt u echter ook zeker zijn van prachtige resultaten. U zal zeker verschil merken als we uw vloer hebben gereinigd of als we de gevel van uw pand hebben schoongemaakt. Het pand krijgt direct een hele andere uitstraling.

Wilt u een betaalbaar schoonmaak bedrijf inhuren, maar toch zeker zijn van een ervaren partij? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De prijs-kwaliteitverhouding die onze vakmensen leveren is uitstekend. Ook dat is een belangrijke reden dat veel van onze klanten ons later nog eens benaderen zodra zij een nieuwe schoonmaakklus hebben.

Een betaalbaar schoonmaak bedrijf inhuren voor diverse diensten

Er zijn verschillende reinigingsdiensten die we als betrouwbaar schoonmaak bedrijf voor u kunnen verzorgen. Zo zijn we gespecialiseerd in gevelreiniging, glasbewassing en vloeronderhoud en reiniging. Door verschillende van onze reinigingsdiensten te combineren, kunt u het pand eventueel zelfs helemaal door ons laten reinigen. Zodra onze vakmensen zijn geweest, zijn uw ramen, vloeren en/of gevels weer mooi schoon.

Heeft U Vragen?

Wij Zijn Bereikbaar

Gevelreiniging

Als men voor het eerst uw woning of bedrijfspand bezoekt, is een goede indruk zeer belangrijk. De buitenkant van uw woning is al verantwoordelijk voor de eerste indruk die iemand krijgt. Zeker als u een bedrijf heeft, is het dus van belang dat ook de buitenkant van uw bedrijfspand er goed uitziet. De gevel van uw woning kan een enorm verschil maken. Zit er een dikke laag vuil op de gevel van het pand, dan kan dit uw pand vele jaren ouder doen lijken. Ook als u een pand wilt verkopen, kan de gevel een groot verschil maken.

 

Bij GEBA Reinigingsdiensten kennen we verschillende technieken om de gevel van uw pand te reinigen. Wat de ideale reinigingstechniek voor uw gevel is, is afhankelijk van het materiaal en het type vuil dat verwijderd moet worden. Zo kunnen we de gevel bijvoorbeeld zandstralen, maar ook behandelen met een hogedrukreiniger. Wanneer het niet anders kan, kunnen we chemicaliën gebruiken om de gevel te reinigen. Dit doen we uiteraard in overleg en proberen we zoveel mogelijk te vermijden, omdat we het liefst milieuvriendelijk werken. Uiteraard kiezen we altijd de middelen uit die zo min mogelijk schade aan het milieu veroorzaken, maar uw gevel wél mooi schoon krijgen.

Glasbewassing

Er is nog een belangrijk onderdeel van uw pand dat men al vanaf de buitenkant zal zien, namelijk de ramen. Ook uw ramen zullen op den duur vies worden. Dat kunt u alleen vermijden of verhelpen door de ramen schoon te laten maken. Ook daarvoor kunt u ons als betaalbaar schoonmaak bedrijf inhuren. Wij kunnen uw ramen op traditionele wijze schoonmaken, met ladders dus, maar ook kunt u ons inschakelen voor telebewassing. In dat geval gebruiken we een telescoop met een uitschuifbare steel. De ramen van uw pand worden hoe dan ook weer mooi schoon, of we nu telebewassing of traditionele glasbewassing gebruiken.

Vloeronderhoud

De buitenkant van uw pand geeft uw bezoekers dus een eerste indruk. Dat betekent niet dat u de binnenkant van uw pand kunt verwaarlozen. Zo is het bijvoorbeeld essentieel dat de vloer van het pand schoon is, zeker in het geval van een bedrijfspand. Bent u van plan om belangrijk bezoek te ontvangen, maar heeft u vieze vlekken in uw tapijt of is de toplaag van uw vloer versleten? Neemt u ook dan contact met ons op. Wij als betrouwbaar schoonmaak bedrijf kunnen verschillende soorten vloeren onderhouden en reinigen. Daardoor zal er ook op uw vloer geen vuiltje meer te bekennen zijn.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u een betaalbaar schoonmaak bedrijf inhuren en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Dan vertellen we u in een vrijblijvend gesprek graag meer. Neemt u dus gerust contact met ons op als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf.