Glasgow, Scotland UK - May 23, 2015: a man in Glasgow Scotland is cleaning the outside of the building in the morning with water pressure equipment
Dienst

hogedrukreiniging

hogedrukreiniging

Is het belangrijk dat uw woning, bedrijfspand, schuur of stoep weer helemaal schoon wordt? Dan kunt u ervoor kiezen om een professioneel hogedrukreiniger bedrijf in te huren. Bij GEBA Reinigingsdiensten weten we als de beste hoe we moeten schoonmaken met een hogedrukreiniger. Daardoor kunt u altijd zeker zijn van een prachtig eindresultaat. Er zijn verschillende reinigingsklussen waarbij hogedrukreiniging de beste oplossing is. Zo is de hogedrukreiniger bijvoorbeeld ideaal als u mosaanslag of klimop op de gevel van uw woning of bedrijfspand heeft. Toch zijn er nog veel meer situaties waarin wij u als hogedrukreiniger bedrijf van dienst kunnen zijn.

Hogedrukreiniging laten uitbesteden

Het is aan te raden om hogedrukreiniging te laten uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf met voldoende ervaring. Wij hebben ontzettend veel ervaring met de hogedrukreiniger en weten dan ook precies wat we doen. Bij hogedrukreiniging is het belangrijk dat er op de juiste manier gewerkt wordt. Wanneer men te ver van het te reinigen object vandaan staat, zal het object niet mooi schoon worden. Wordt het object van te dichtbij gereinigd, dan kan er schade ontstaan. Ook kan het gevaarlijk zijn als iemand zonder ervaring de hogedrukreiniger gebruikt. Bovendien is het belangrijk dat er met professioneel materiaal gewerkt wordt. Dat zijn belangrijke redenen om voor GEBA Reinigingsdiensten te kiezen.

Wat kunnen wij als hogedrukreiniger bedrijf betekenen?

Er zijn verschillende schoonmaakklussen waar een hogedrukreiniger bij aan te pas kan komen. Zo kunnen we bijvoorbeeld de bestrating rondom uw woning reinigen, maar kunnen we ook uw gevel schoonmaken. De hogedrukreiniger kan ook gebruikt worden voor het reinigen van vloeren en parkeergarages.

GEBA Reinigingsdiensten is overigens niet alleen een hogedrukreiniger bedrijf. Ook voor andere schoonmaakklussen kunt u bij ons terecht. Wilt u uw vloer laten coaten? Of wilt u uw gevel laten impregneren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor vrijwel iedere schoonmaakklus kunt u bij ons terecht.

De voordelen van een professioneel hogedrukreiniging bedrijf

Schakelt u een professioneel bedrijf als GEBA in voor een hogedrukreiniging, dan profiteert u van diverse belangrijke voordelen. De belangrijkste voordelen sommen we hieronder voor u op.

  • Verschillende soorten oppervlakten kunnen behandeld worden met hoge druk.

  • U kunt er zeker van zijn dat we veilig werken.

  • Het schoonmaken met hogedrukreiniger is niet schadelijk voor het milieu, zolang er geen chemicaliën gebruikt worden.

  • Een behandeling met de hogedrukreiniger kan een enorm verschil maken.

Een milieuvriendelijke aanpak

Wij houden altijd zoveel mogelijk rekening met het milieu tijdens onze reinigingswerkzaamheden. Zo proberen we het gebruik van chemicaliën bijvoorbeeld zoveel mogelijk te beperken. Wanneer we toch chemicaliën moeten inzetten voor het gewenste resultaat, kiezen we voor schoonmaakmiddelen die niet al te schadelijk zijn voor het milieu. Wanneer we met de hogedrukreiniger werken, komen hier over het algemeen helemaal geen chemicaliën bij kijken. Water is doorgaans al voldoende.

Behalve dat we graag milieuvriendelijk werken, hechten we ook veel waarde aan de veiligheid en gezondheid van de mens. Ons personeel is dan ook goed opgeleid en onze werknemers weten stuk voor stuk hoe ze veilig en efficiënt met de hogedrukreiniger moeten werken.

Heeft U Vragen?

Wij Zijn Bereikbaar

Onze transparante werkwijze

Bij GEBA Reinigingsdiensten hebben we een zeer transparante werkwijze. Zo zullen we het bijvoorbeeld altijd aangeven als een behandeling met de hogedrukreiniger in uw geval niet ideaal is. In dergelijke gevallen hebben we doorgaans een betere aanpak waarmee we u van dienst kunnen zijn. Ook geven we u vooraf altijd een goed beeld van de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Die transparante werkwijze en de prachtige resultaten van onze werkzaamheden, zijn voor veel klanten een reden om vaker met ons in zee te gaan.

Uw gevel laten reinigen met een hogedrukreiniger

Het reinigen van de gevel van uw woning of pand is een voorbeeld van wat we met een hogedrukreiniger kunnen. De gevel van uw woning of bedrijfspand is zeer belangrijk. De uitstraling van de gevel is namelijk grotendeels verantwoordelijk voor wat voor indruk iemand van buitenaf van het pand zal krijgen. Een pand kan al snel oud en in slechte staat overkomen als de gevel erg vuil is. Een behandeling met de hogedrukreiniger kan het pand tientallen jaren jonger doen lijken. Dat zorgt ervoor dat de eerste indruk van bezoekers al heel anders zal zijn. Wilt u een pand verkopen of bent u van plan om (potentiële) klanten of zakenpartners te ontvangen, dan is het belangrijk dat uw gevel schoon is.

Hogedrukreiniging laten uitbesteden?

Wilt u hogedrukreiniging laten uitbesteden, neemt u dan gerust contact met ons op. Ook als u nog vragen voor ons heeft, raden we u aan om ons even te bellen of mailen. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek, om samen met u naar een passende oplossing te zoeken. Wij kunnen u vast en zeker helpen bij de reinigingsklussen in en rondom uw woning/bedrijfspand. Neemt u dus snel contact met ons op als uw pand nodig aan een reinigingsbeurt toe is.