vent-207148_1280

Luchtkanalen worden ook wel ventilatiekanalen genoemd, deze vormen een zeer belangrijk onderdeel in vrijwel ieder ventilatiesysteem. Het luchtkanaal zorgt er namelijk voor dat vuile lucht getransporteerd wordt in huis van een ventilatierooster naar de ventilatie-unit. Wanneer het gaat om warmte terugwin systemen, dan zorgt het luchtkanaal er zelfs voor dat er schone lucht door het huis getransporteerd wordt. Het laten reinigen van de luchtkanalen is niet iets dat erg vaak hoeft te gebeuren. In een doorsnee huishouden is dit eens in de 6 jaar nodig.

Dienst

Luchtkanaal reinigen

Luchtkanaal reinigingen

Het laten reinigen van het luchtkanaal is zeer belangrijk. Wilt u een gezond binnenklimaat creëren? Dan is het aan te raden om de ventilatiekanalen periodiek te laten reinigen. Hierbij gaat het dan om de ventilatiekanalen die de vieze lucht afvoeren.

Voorkom stof en schimmels

Vraagt u zich af waarom het belangrijk is om de luchtkanalen van uw woning periodiek te laten reinigen? Dan kunnen wij hier een helder antwoord op geven. Door de luchtkanalen te laten reinigen voorkomt u namelijk dat uw huis wordt vervuild door schimmels, stof en andere vervuilingen. Schimmels stof en andere vervuilingen zijn natuurlijk erg onhygiënisch en dit voorkomt u natuurlijk het liefste. Tevens werken het mechanische ventilatiesysteem of de wtw unit ook minder goed als deze vervuilt zijn.

Verschillende voordelen

Het laten reinigen van uw luchtkanaal biedt verschillende voordelen. Zo is dit goed voor de hygiëne van uw woning, maar ook voor uw eigen gezondheid. Tevens gaat het systeem hierdoor langer mee en wordt het systeem opnieuw ingeregeld. Een ander voordeel is dat er minder energie nodig is na de reiniging en u hier geld op kunt besparen.

Heeft U Vragen?

Wij Zijn Bereikbaar

Vakmanschap

Wanneer u kiest voor ons als uw specialist, dan weet u zeker dat u voor vakmanschap kiest. Wij hebben jarenlange ervaring en keer op keer weten wij onze klanten weer zo goed mogelijk te helpen. Wij werken alleen met de beste mensen, tevens hechten wij veel waarde aan service. Zo staan wij altijd voor u klaar.

Neem contact met ons op

Wilt u uw luchtkanaal laten reinigen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij vertellen graag hoe wij u kunnen helpen zonder dat u meteen ergens aan vast zit. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor een hoop andere diensten. Denk hierbij aan: glasbewassing, gevelonderhoud of vloer onderhoud.